maanantai 20. heinäkuuta 2015

Pyöreitä vuosia

...eeei en minä täytä pyöreitä vuosia, mutta olimme viikko sitten, viikko ennen oikeaa juhlapäivää, siis tätä päivää juhlistamassa perheen kanssa pyöreitä vuosia!


Päivänsankarilla on kaunis koti, opiskelee ja tekee ahkerasti töitä! Oikeana juhlapäivänä oli työvuoro, joten juhlistimme sopivana hetkenä tätä tärkeää päivää!

Sankari kysyi minulta, että mitä ihmettä voisin laittaa teille kaikille ruuaksi...makkarasoppa, takuuvarma. Juu, hyvä minäkin tykkään siitä! Ai, ajattelin...no josko kotoa poisoleminen olisi muuttanut makutottumuksia ja ajattelin että  soppa olisi opiskelijalle taloudellinen tarjoaminen isolle porukalle. 

No pyhäaamuna lähdettiin Pohojanmaalle makkarasoppaa syömään... Ei, nyt ei joku oikein rimmaa...


Sankarin ihana haukku otti vieraat vastaan iloisesti ja järjesti kaikille ohjelmaa, makkarasoppa ei tuoksunut, mitä ihmettä...no vähän ihmettelinkin sitä soppainnokkuuttakin! Tarjolla oli...

Pitsaa, kahtakin sorttia, kinkkua tuoreella ananaksella ja tonnikalaa.


Voileipäpiirakkaa...ihanaa...leivottu leipä alla, päällä tuorejuustoa, kylmäsavuhärkää, mozzarellaan, pikkutomaatteja, basilikaa, ihanaa tosiaan...

Mansikkakakkuka, kuva on huono, mutta päällä mansikat, välissä jogurttimaisen pehmeä vanilijainen kerros ja pehmeä pohja...


Kaikkea muutakin herkkua...jaa makkarasoppaa!

Karkkikummajaisia

Hyvää leipää oliivitahnan kanssa

Juustosarvia, kuivaa kakkua, rypäleitä...
Jane, ilahduttaja, teki kaikkia ihania temppuja, hän osaa tanssiakin, ihana tyttö!


Kun odotin Sinua viimeisilläni, oli lämmin kesä! Kävin uimassa...ongenkohona...ison vatsani kanssa vielä päivää ennen syntymääsi! Uikkarin mahtuivat juuri ja juuri, olin aika .... ilmestys!

Onnea meidän kuopus, pyöreät 21-v!

26 kommenttia:

  1. Oli, mitä herkkuja! Tulin juuri sisälle pihahommista, valmiiksi oli jo nälkä ja nyt se kyllä käy sietämättömäksi!
    Onnea teidän kuopukselle, oikein sydämellisesti!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, välitän onnentoivotukset! Voi ei, herkkujen katselu nälkäisenä on kyllä aika sietämätöntä!

      Poista
  2. Vai sellaista makkarasoppaa :-D Onnea sankarille!
    Ihana Jane, mitkä silmät <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tällainen oli tyttären makkarasoppa :D Kiitos, välitän onnentoivotukset! Janella on kauniit silmät, upeat kajalit ja kiltti muutenkin, kainaloinen!

      Poista
  3. ihania herkkuja kuopuksesi olikin makkarasopan reseptil laitellut pöytään;) lopus tuli ihania muistoja mieleen, uiskentelin itsekin "ongenkohona" 21. 8. , seuraavana päivänä, paremminkin kukonlaulun aikaan syntyi sit meidän kuopuksemme, vuotta aiemmin kuin Sinun.
    edellinen postauksesi heinänteosta, kukoista ja kanasista oli tosi nostalginen. kait myös vesiheinät kitket kanoille, ovat niiden suurta herkkua

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvää 'makkarasoppaa'! Ongenkohona oli kiva uiskennella, liike vedessä oli niin sulavaa :D

      Vesiheinät vien nuukasti kanoille, se on niiden herkkua, onneksi olen taitava kasvattamaan sitä! Meillä tehdään joka kesä heinää, pehkuksi kanoille, seivästäen! Heinäseipäät ovat niin kauniita, heinäpoutaa odotellaan!

      Poista
  4. Jopa olikin herkullista makkarasoppaa :) onnea kuopukselle

    VastaaPoista
  5. Pyydä minulle tuon makkarasopan resepti!!!!

    VastaaPoista
  6. Onnea kuopukselle! Kyllä kelpais tuollainen makkarasoppa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onnittelut menevät perille! Makkarasoppa maistui kaikille!

      Poista
  7. Lämmin onnittelu <3

    Ihanat tarjoilut ja suloinen Jane <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Neitonen oli nähnyt paljon vaivaa, tosin hän tykkää leipomisesta ja laittamisesta kovin ja nautti kun sai tehdä vieraille herkkuja!

      Jane on ihana kainaloinen ja niin kaunis!

      Poista
  8. Onnea lapsellesi ja sinulle! Ongenkoho on aika hauska kuvaus siitä olotilasta :) Aika ihanat herkut hän oli taikonut! Toivottavasti sai mukavia lahjoja myös.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, lapset ovat lahja ja ilo ja onnea tarvitaan aina ja suotuisia tuulia! Kyllä näytin niin ongenkoholta, vatsa pyrki uidessa pinnalle, kelluminen näytti ... hauskalta.

      Neitonen on taitava laittamaan ruokaa ja leipomaan ja nauttii siitä, mielellään kokeilee kaikkea uuttakin ja nyt oli perhe paikalla maistelemassa...herkkuja oli niin paljon! Lahjoista hän tuntui kovin ilahtuvan!

      Poista
  9. Onnea kuopukselle ja myös kuopuksen äidille! Jotain on ilmiselvästi lapsen mukaan kotoakin lähtenyt, kun tuollaiset herkut on osannut pöytään valmistaa. Äitinä olisin iloinnut makkarasopastakin, mutta taatusti haljennut ylpeydestä tarjoilun nähdessäni.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Meillä on aina ollut tapana tehdä kaikki yhdessä keittiössä, kaikilla on bravuurinsa, ja jo pienestä pitäen kaikki pääsi/ehkä joutui touhuun mukaan...keittiössä on kivaa laittaa ruokaa ja leipoa yhdessä, ja vallankin valmistella juhlia. Nyt neitonen yllätti meidät kaikki, toivoin opiskelijabudjetille sopivaa, no kesätöissä hän on kyllä...mutta yritin sääliä kukkaroa! Yllätys oli melkonen ja olin hyvin ylpeä niin tarjoilusta kuin kauniista ja siististä kodista! ...ja ihanasta Janesta tietenkin!

      Poista
  10. Ihanat juhlat ja tarjoilut Paljon Onnea! Ja vielä itse tehnyt kaiken, Hienoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, välitän lapselle onnittelut! Meillä oli niin mukavat juhlat ja Jane hoiti ohjelmapuolen :D Herkkuja riitti, sankari oli taikonut ihanuuksia!

      Poista
  11. Onnea aivan mielettömän paljon, paljonkohan siellä täytetään. Onpahan suloinen onnittelija ja nuo herkut!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, välitän onnittelut tyttöselle 21-v.! Herkut olivat ihania, samoin Jane!

      Poista
  12. Onnea sankarille näin jälkikäteen. Hienot tarjoilut ja aivan hurmaava hauveli!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, onnea aina tarvitaan, välitän onnittelut hänelle! Tytär tykkää laittaa herkkuja! Jane on kyllä niin suloinen kainaloinen ja kaunis, mummon vauva!

      Poista

Mukavaa kun vierailit sivuillani ja kiitos kommentistasi!