Kivipellon Saila

sunnuntai 14. kesäkuuta 2015

Aurinko paistaa sielussa....

...vaikka ulkona sataa kaatamalla! Se ei lannista iloa ja hyvän latausta, jonka eilen sain bloggaritapaamisessa Tampereella ja Hämeenkyrössä!

Tapasimme Hatanpään arboretumissa. Puutarha otti meidät kaikki vastaan auringonsätein ja tuulikin yllättäen henkäili...reippaanlaisesti Pyhäjärveltä, mutta se ei haitannut. Puutarha näytti parastaan...Herkkuhetki lehmuksen alla alkamassa.
 Matka jatkui Pinsiön taimitarhalle, näyttelypuutarhan jälkeen siirryimme tekemään hiukan ostoksia.

Ostokset oli tehty, saimme niistä alennustakin, kiitos! 

Matka jatkui kohti Hämeenkyrön maalaismaisemaa ja Korpijaakon tilaa! 

Siellä saimme uskomattoman luennon ruusuista. Vain kaksi ruusuista kukki, mutta se ei haitannut. Lauri Korpijaakko kertoi ruusuistaan. 


Kuinka kukaan ihminen voi tietään ja muistaa niin paljon asioita ruusuista, kertoa ne mielenkiintoisella ja mieleenpainuvalla tavalla soljuvasti! Ihana paikka, sinne voisi tehdä uuden retken hiukan myöhemmin ihanien kukkien kukkiessa. Kasvoihan tilalla muutakin, emännän kaunis kasvimaa ja ne kaikki muut kukat! Kiitos kun saimme tutustua puutarhaanne!

Lahjaksi saimme ruusujen oksia pistokkaiksi ja hyvät ohjeet evääksi, kaunis kiitos!Päivä vierähti kuin siivillä iltaan ja oli aika siirtyä viimeiseen matkakohteeseemme Lauralle! Meidät otettiin vastaan ystävällisesti haukahdellen!


Tutustuimme talon emännän pihapiiriin...


  
ja siirryimme sisälle nauttimaan herkullista keittoa, maistuvaa pataleipää ja juttelemaan!

Nam, nam!

Tutustuimme, kerroimme itsestämme ja blogiemme synnystä ja tietenkin puutarhasta ja kasveista.

Oli niin mukavaa, ilo nousi korkeuksiin, tuli tankattua niin paljon hyvää, ettei tämän päiväinen sadekaan harmittanut lainkaan!

Kiitos teille ihanat blogiystävät!

 Laura


KesäKukka eli Anne-Marie 
 http://kosmostajaleijonankitaa.blogspot.fi/

Kesätuulia eli Suvi 
 http://mutamaki.blogspot.fi/

Jori eli Johanna ja Jouko 

Suvikummun Marja 
 http://risusydan.blogspot.fi/


Eija
iloinen puutarhuri, jolla ei vielä ole blogiaKaunis kiitos Lauralle upeasta piknik-lounaasta ja illallisesta! Kiitos, kun saimme tulla kotiisi!

Hymyillään!

36 kommenttia:

 1. Kaikkea kaunista ja päivä kuulosti täydelliseltä! Kun oli vielä sellainen kelikin kun eilen oli.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Päivä oli ihan nappi, täydellinen ja ihana, tankkaus talven varalle! Kuinka kerrankin sattui, että kelikin meitä suosi!

   Poista
 2. Ihana kuvasarja, niiden kautta eilinen on tallentunut hienosti muistoihin! Päivä oli huippu ja sääkin suosi kerrankin ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Päivä oli huippujen huippu kokonaisuudessaan! Oli kiva tavata, toivottavasti tapaamme joskus vielä uudelleen!

   Poista
 3. Kiva oli tavata sinua ja muita. Oli niin ihana päivä. Huomasin tänään kamerasta kuvia purkaessani, että kuvaaminen oli miltei kokonaan unohtunut. Eipä se suuremmin harmita, sillä sielu on täynnä ihania kokemuksia ja kuvia tapaamisesta. Kiitos sinullekin ystäväiseni!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kiva tavata Sinuakin, ystäväni! Kuvasin niin paljon että itsekin yllätyin :D Päivä oli niin ihana ja kuten sanoit sielu täynnä hyvää! Kiitos Sinullekin!

   Poista
 4. Ihanaa oli tavata sinua ja muita bloggareita. Kyllä Laura oli loihtinut meille ikimuistoisen päivän =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samoin Teitä kumpaakin ja muita bloggareita, aika kulki siivillä, jutusteltavaa olisi riittänyt vaikka kuinka paljon! Laura oli tehnyt meille huikean päivän!

   Poista
 5. Kivasti olet meidän päivästämme kirjoittanut ja kuvat kertoivat lopun. Oli todella mukava päivä ja miten voikin olla niin, että päivä oli aurinkoinen ja lämmin, tällainen sade olisi ollut aika paha paikka.
  Kiitos Saila

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sinullekin! Oli niin kiva tavata Sinua ja kaikkia mukana olleita! Meitä onni suosi kun niin kauniin päivän saimme tapaamisellemme!!

   Poista
 6. Oli kiva tavata hauskoissa merkeissä. Minulla on nyt puutarhassani pari kasvia toivottavasti pitkään muistuttamassa sinusta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin oli! Toivottavasti pioni kukkii ja ilahduttaa Sinua! Sain muiston Sinustakin, kiitos!

   Poista
 7. Sää suosi teitä! Taatusti oli kiva päivä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Päivästä sain paljon auringonsäteitä ja kultajyviä! Sää suosi todella, vaikka Pyhäjärveltä puski melkoinen tuuli.

   Poista
 8. Ihania kuvia! Ja ihana kun sinulla oli siitä superhyvästä leivästä kuva! Toivottavasti tapaamme joskus uudelleen :)

  VastaaPoista
 9. Ja suurkiitos siitä Kuolanpionista! Se istuu onnellisesti tuolla penkissä toisen pionit vieressä ja tekee myös minut onnelliseksi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Lauran leipä oli niin hyvää, täytynee tutustua myös Lauran ruokablogiin! Toivottavasti pioni kasvaa ja voimistuu ja ilahduttaa Sinua! Toivottavasti tapaamme vielä joskus, jutusteltavaa kyllä riittäisi!

   Poista
 10. Hieno postaus ja varmasti ikimuistoinen reissu!

  VastaaPoista
 11. Oli tosi kiva tavata! Päivä oli kyllä täydellinen kaikella tapaa:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin oli! Oli niin ihmeellistä että sellainen joukko tuntemattomia (kasvoilta muttei sielulta) tapaavat ja puhe soljuu heti yhteisen harrastuksen siivittämänä!

   Poista
 12. Mukavaa lueskella eri blogeista eilisestä kokoontumisestamme! Oli kiva nähdä kasvoja eri blogien takana. =) Minullakin jäi vähän kaihoa palata tuonne Korpijaakon ruusutarhalle uudestaan ruusujen kukkiessa. ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin oli, kaikilla oli oma persoonallinen vinkkeli kertoa retkestä. Kiva oli tavata ja mukava nähdä bloggarit ja jutella samaa kieltä! Minullakin jäi kaiho ruusutarhalle, olisi upeaa nähdä ruusut kukkimassa!

   Poista
 13. Kiva oli tavata! Juttua riittäisi varmaan pidemmäksikin ajaksi, kuin vaan yhdeksi päiväksi. Mukavaa Juhannus viikoa<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin oli...ja puhetta olisi riittänyt vaikka kuinka, upeaa! Mukavaa Juhannusviikkoa Sinullekin, auringonsäteitä!

   Poista
 14. Teillä on ollut upea päivä!

  VastaaPoista
 15. kyllä todellakin tuli puutarhasteluakut ladattua! pieni sade ei haittaa, lauantain turvin jaksaa pitkän aikaa vaikka minkälaista keliä, ja bloggaaminen sai taas ihan uusia ulottuvuuksia. Kiitos kauniista kuvakertomuksesta ja mukanaolostasi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sinulle upeista järjestelyistä, halaukset ja myös vanhemmillesi! Tulen joskus ajelemaan ja katsomaan ruusuja! Pala sielustani jäi ruusupensaan juurelle!

   Poista
 16. Oli niin kiva tavata sinut Saila! <3 Meillä oli niin mukava päivä, että sen voimin jaksaa taas arkea.
  Kiitos kuolanpionista! Se tulee muistuttamaan minua aina sinusta ja ihanasta tapaamisestamme.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti pionissa riittää kasvuvoimaa, jos se nuukahtaa niin saat uuden varmasti! Toivottavasti kukka ilahduttaa kauneudellaan sitten aikanaan! Oli niin mukava tavata Sinuakin, päivä oli täydellinen ja akut tuli ladattua pitkälle .... näistä kerrotaan sitten mummona ihania kertomuksia!

   Poista
 17. Olipa kiva tavata! Ihana pioni muistuttaa jatkossa aina tästä hauskasta puutarhapäivästä ja sinusta, kiitos!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli niin mukava tavata Sinuakin! Toivottavasti pioni kasvaa ja ilahduttaa Sinua!

   Poista
 18. Oletpas sinä ollut ihanissa paikoissa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olin ja oikein ihanan seurueen kanssa, jossa sai puhua puutarhaa sydämen kyllyydestä!

   Poista
 19. Oli todellakin ihana päivä, jota on niin mukava muistella nyt taas sateen vallattua tienoon. Kiva oli tavata, ehkä seuraavassa tapaamisessa sitten taas :)

  VastaaPoista

Mukavaa kun vierailit sivuillani ja kiitos kommentistasi!