Kivipellon Saila

maanantai 30. maaliskuuta 2015

Puutarhamessuseikkailukertomus, osa 4

Kuningattaria...


ja pikkuprinsessoita!


En  ole aiemmin nähnyt näin pieniä prinsessataimia messuilla myynnissä!

Orkideoja oli myynnissä paljon! Ihania!!

Retki jatkuu...

18 kommenttia:

 1. Ruotsissa kaikki on suurta... ja sitä on enemmän ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ...ja joskus vain vähän rehevämmin esille laitettu...onkohan siellä kukkafriikkejä enemmän?

   Poista
 2. Noin paljon orkideojakin. Mulla oli kaksikin tuollaista sinistä vandaa aikoinaan. Kahdeksan vuotta se jaksoi kukkia kahdesti vuodessa, mutta sitten yhtenä talvena otti ja heitti henkensä. Nyt orkideoja on vain vähän.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noita aina ihailen, mulla on hoidossa tyttären isot orkideat, ja vieressä omat kolme (pieniä). Tyttären kukkii, omat ei, mistä mahtanee johtua kun samanlailla hoidan molempia? Noita Vandoja oli muunkin värisiä...

   Poista
 3. Ai niin, sinähän olit tyystin eri messuilla. Ilmankos noita orkideoitakin on noin paljon.

  VastaaPoista
 4. Siellä on kyllä aina VALTAVAN paljon orkideoja(kin). Ihan mykistyttävän kauniita. Minä vaan en saa niitä viihtymään, ehkä osittain johtuu myös siitä, että kissat osallistuvat innokkaasti niiden hoitamiseen, vaikka muista kukista eivät välitäkään. Äidille joskus aina ostan, kun hänellä ne viihtyvät ja kukkivat aina vaan uudestaan....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noita orkideoja oli valtavan paljon ja ne olivat niin ihania, olisi vain pitänyt ottaa enemmän kuvia! Orkidean hoito vaikuttaa salatieteeltä! Mutta äideillä yleensä kasvaa kaikki kukat...jostain syystä!

   Poista
 5. Orkideat ovat niin kauniita. Omani hyrisee keväthormooneissaan ihan nuppuja täynnä. Oikeun odotan, milloin eka nuppu puhkeaa kukkaan. Se toisi piristystä muutoin harmaaseen kevätsäähän. Mukavaa pääsiäisen aikaa täältä Oulusta sinulle:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Hyvää Pääsiäisen aikaa ja aurinkoa Sinullekin! Orkideat ovat niin ihania kukkia ja avautuva nuppu on odotuksen arvoinen!

   Poista
 6. Oi miten ihania orkideoja,aivan mahtavia.

  VastaaPoista
 7. Upeita kuvia ja ideoita! Kiitos, kaikki kierrokset tuli luettua;)

  VastaaPoista
 8. Vastaukset
  1. Kyllä ovatkin samoin kuin omat kotimaiset luonnon orkideatkin!

   Poista
 9. Madeiralla eksyimme orkideapuutarhaan, voih! Vanha herra sai repiä minut sieltä pois ja tuuppia mäkeä alas kaupunkiin. Ihanat värit ja ihanat muodot. Salaperäisiä ovat. Niin salaperäisiä, etten uskalla kokeilla. Mää olen enemmän tämmöistä maatiaslajia, mulle passaa juoru ja anopinkieli.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saman kokeneena tiedän mistä puhut! Orkideoja katselisi aina uudelleen ja uudelleen, lisää ja lisää! Enää emme ole orkideapuutarhaan eksyneet, olen isäntää koittanut sinne huijatakin, mutta ei mene koukkuun, sanoo vain että siellähän on jo monta kertaa käyty, ei minusta kuitenkaan riittävästi! Meillä on tyttären orkideat hoidossa, ne kasvavat, omat ei oikein...mistä mahtanee johtua kun niitä samanlailla hoitelen...?

   Poista

Mukavaa kun vierailit sivuillani ja kiitos kommentistasi!