Kivipellon Saila

perjantai 6. maaliskuuta 2015

Onkos tullut talvi nyt kevään keskelle?

Meillä on!Lunta on tullut, hanget on paksuja vain metsässä on lähes lumetonta!


Poiken kanssa tein kierroksen, pääsin ajoissa töistä, päivännäöllä.

Jotain uutta pilkisti kuitenkin lumen alta, sissit!Sulo ei antanut kuvata ollenkaan! ...vain hännänpää näkyy alppikärhön takaa...


...ja selkä kameraa kohti!Nöpöllä oli "tassu kipeä", eli se on oppinut hankkimaan huomiota nostamalla tassun, kuin se olisi kipeä ja mamma katsoo ja paijaa...no onkos Nöpön tassu taas kipeä ja Nöpönen kehrää...Tänään on Tarmon päivä, kisut saivat kummatkin raa'an kananmunan, poikien suurinta herkkua, kanoille vien kaalia!

Tuulikello on aivan hiljaa...


Ihanaa alkavaa keväistä viikonloppua!
25 kommenttia:

 1. Voi noita kisupokia - niin suloisia palleroita. Ja tietysti mukana joka puuhassa. Nöpössä taitaa olla paljon samaa kuin meidän Onnissa, joka on ovela kuin kettu :)

  Kevät on taas päivän lähempänä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä ovat niin suloisia ja painavia palleroita...kotona ruoka-aikaan + mamman salaherkut + ulkona kylmää ja miestenhuoneessa lämmin ja pehmeä peti...kevät taas hoikentaa kun talvikarva lähtee tuppoina pois ja lumeton luonto täynnä salaisuuksia! Nöpö on mestari hankkimaan huomiota, noilla ihanilla silmillä anovasti katsoo ja saa kaiken mitä haluaa...

   Terveiset ja rapsutukset Onnille ja Otolle! Uskon että tuo valtava uusi lumimäärä veisi vanhaa lunta mennessään!

   Poista
  2. Onni ja Otto kiittää <3

   Meilläkin on käytössä mamman salaherkut :)

   Poista
 2. Meille tuli lunta myös. Aivan ihanat kisut!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lunta on nyt riittänyt, toisaalta on vielä talven aika! Pojat aina hurmaa...

   Poista
 3. Oi että nuo kisulit ovat ihastuttavan suloisia. Mä olen aivan eläinhöperö ja tykkään melkein kaikista eläimistä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suloisia ovat ja rikastavat meidän kahden arkea, eläimet ovat ihania!

   Poista
 4. Voi mitä kolleja! Teillä käännetään selkä kameralle ja meilä nti. Rasavili rynätää kuvattavaksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tyypillisiä kolleja meillä, tyttöset varmaan pitävät kuvaamisesta muutenkin!

   Poista
 5. No hui, sinne on tosiaan tullut talvi, eiköhän se kuitenkin häivy yhtä nopeasti kuin tulikin!
  Meillä on onneksi satanut vaan vettä ja räntää, ja sunnuntaina pitäisi olla jo vaikka kuinka lämmintä!
  Naistenpäiväpicnic tiedossa kasvarissa.....
  Sulla on ihan parhaat "poikakaverit" siellä, meilläkin Ruusa ja Onni ovat aina ihan innoissaan kun mennään pihalle heidän seurakseen. Tai he meidän.
  Ollaan viikko tehty pientä pintaremonttia mun työhuoneessa, joten blogijuttuihin ei ole jäänyt aikaa, mutta sinä ihana, millaisen ilahdutuspaketin lähetitkään! Hurjan paljon kiitoksia!
  Lämpöä ja aurinkoa viikonloppuusi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä pääsisi vielä hyvin hiihtämään, lunta on tullut, saisi sataa senkin jo vetenä niin hanget vähän laskisivat! Ihana picnic Teillä tulossa, kasvarisi on niin kaunis! Meilläkin kissat ovat aina mukana kaikissa puuhissa pihalla, talvellakin vaikka on pakkasta ja sitten ne jo kiiruhtavat pian takaisin miestenhuoneen vuoteille. Keväällä virtaa tulee kissoihinkin lisää kun hanki ei jarruta liikkumista niin ja hiiret ja myyrät eivät ole paksun lumikerroksen alla piilossa.

   Koitin ajatella sellaisia juttuja jotka saattaisivat ilahduttaa, niin että siinä olisi ajatustakin mukana, kiva jos se ilahdutti! Remontti aina piristää työtilaa, ajattelin tänään raivata omaani...

   Toivottavasti aurinko lämmittää siellä teilläkin, nyt se on vielä piilossa pilvien takana!

   Poista
 6. Oho täälläkin satoi pienen alkoisen härmän mmaahan edellisyönä, eilen vain räntää ja oli tosi mälsä sää.
  Onko sulla tosiaan jo kukkia noin näkyvissä? Rrrrrakastettavat noi sun kissut <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eilen meillä tuli kuuroina veden ja rännän sekamelskaa taivaalta, välillä hiukan kirkastui, tosin vanha taivas pysyi piilossa...harmaa sää todella ja jos jotain positiivista niin ei tarvi siristellä auringossa, eikä tule ryppyjä. Kyllä vain lumikellot kukkii paikoissa missä on vain ohut kesi lunta tai ei lunta lainkaan. Ostelin sipuleita syksyllä aikas paljon ja ripottelin niitä sinne tänne ja nyt voin sanoa että onneksi...ensikukkijoita aina kaipaan! Jouluruusutkin avaavat heti kukkansa kun aurinko alkaa paistamaan.

   Kisupojat ovat kyllä ihania, nyt kun keväthurma alkaa (leikatuilla pojilla) niin silloin ei oikein saisi koskeakaan...hiukan vain, haluaisin paijata enemmänkin.

   Poista
 7. Pakkasta, tuulta, piha jäässä. Passeli keli jättirusakolle, joka istui eilenehtoolla mun juhannusruusupensaassa ja pisteli taas kaikki oksankärjet poskeensa. Plääh!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vai että juhannusruusua pisteli menemään, melkoinen kaveri jos niitä piikikkäitä pystyy syömään! Tylsä juttu kun sillain ruusut syö, oletkos ajatellut ansalankojen virittämistä?

   Poista
  2. Juu on ollut ansalankoja, verkkoja ja viimeisimpänä jäniskarkotetta. Rantarusakot on niin pököpäistä sorttia, että edes ilmakko ei niitä pelästytä. Vanha herra osoitteli sitä lihavinta veijaria kammarin ikkunasta lazersäteellä (siis taskulampun punaisella säteellä) suoraan silmiin. No mitä rusakko? Katsoa killitti suoraan säteeseen ja käänsi sitten takapuolensa.

   Poista
  3. Siinä olisi kelpo paisti...rohkeita ovat jänöset, harmi vaan että tuhoa tekevät!

   Poista
 8. Onneksi nää maaliskuun lumet sulaa nopeasti ja pääset pian nauttimaan kevään kukkasista.
  Mie kiertelen ja kaartelen kukkapenkkejä, mutta lunta riittää eikä mitään näy.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä käy nyt melkonen myrskytuuli ja uskon että se haihduttaa ainakin osan lumesta, lunta tuntuu olevan paikallisesti paljonkin ja taas toisaalla ei juurikaan, riippumatta kasvuvyöhykkeestä. Kyllähän se lumi kuitenkin suojaa ahavalta melko hyvin, on vain niin malttamaton oli vaikka kyllä tuvassakin tekemistä riittää...

   Poista
 9. Ihanaa, teillä kukkii jo täyttä päätä :) Kiihkeästi odotan tuota näkyä meidän pihalla. Nerollakin oli ontumisvaihe vuosia sitten. Tassu tarkastettiin monta kertaa, siinä ei ollut mitään vikaa. Kun jätin ontumisen huomiotta, tassu parani. On ne veikeitä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Veikeitä ovat, huomion haku on varsin monipuolista vaikka ei uskoisi! Nöpönkin tassu on ihan terve! Lunta on vielä mutta kevät tekee tuloaan vauhdilla!

   Poista
 10. Vastaukset
  1. Kevättä on jo ilmassa, ilman tuoksu ja tunne on jo keväistä!

   Poista
 11. Sulo näyttää takaapäin Rasmukselta :) Meidänkin kissat on vähän pulleroituneet taas talvella, varsinkin Hipsu, kun se ei paljon ulkona viihdy talvella, Rasmus sen sijaan ulkoilee talvellakin. Nyt Hipsukin on ruvennut taas pyytämään ulos, se tietää sitä, että kevät on tullut :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eläimillä ei ole almanakkaa, ne tietävät ilman sitäkin vuoden kierron! Meidän pojat ovat hyvin pehmeitä ja pyöreitä, kevät hoikentaa...

   Poista

Mukavaa kun vierailit sivuillani ja kiitos kommentistasi!