Kivipellon Saila

perjantai 13. toukokuuta 2016

33 vuotta

Muistatko, mitä tapahtui 33 vuotta sitten? 

Paljon kaikkea!  Pieni ihminen kulkee omia polkujaan voimatta vaikuttaa suuriin maata ja maailmankaikkeutta liikuttaviin asioihin. Tapahtuu hyvää ja sydämet kohtaavat, tapahtuu pahaa myös, vaikka sitä ei kukaan toivokaan. Pieni ihminen tapaa toisen pienen ihmisen, siitä alkaa rakkaustarina, joka jatkuu, vaikka maailmassa tapahtuu hyvää ja pahaakin, vaikka sitä ei kukaan toivokaan. Kaksi pientä ihmistä ovat vahvempia yhdessä, he ovat kasvattaneet yhdessä neljä viisasta, taitavaa, järkevää, ihanaa lasta parantamaan maailmaa ja kaksin he jatkavat rakkaustarinaansa kohti vanhuutta, yhdessä! 

Kivipellossa eletään narsissien keskellä ihanaa aikaa......ihanien lintuvieraiden laulun säestämänä!


Leppälintu on uusi vieras Kivipellossa, se tuli rouvineen juhlistamaan yhteistä taivaltamme Kivipellon isännä kanssa! Leppälintu on hyvin kaunis!

Toivottavasti viikonlopuksi luvattu sade virkistää pihaa ja luontoa sekä helpottaa siitepölyallergisten elämää, toivottavasi vieraana käynyt halla ei vienyt marjojen kukkia!

Ihanaa alkavaa viikonloppua!

51 kommenttia:

 1. Onnea joutsenparille♥♥♥

  Me emme R:n kanssa tunnistaneet tuota lintua...:) Kiitos vinkistä, sillä meitä luonto kiinnostaa.

  Sinä onnellinen ja sinun narsissimeresi! Meillä kaikki on nyt toisin eli 30 vuoden istutukset veivät tammikuun kolme lumetonta viikkoa -30 astetta...

  Ihanaa viikonloppua kyyhkyläisille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Leena!

   Meille perjantai ja 13. päivä on onnenpäivä niin nyt kuin silloin 33 v sitten!

   Voi ei! Meiltä meni vain osa narsisseista ja perennoista, se harmittaa, syysvuokotkin kaikki! Lumeton kostea maa ja kova pakkanen tekee paljon tuhoa!

   Ihanaa viikonloppua Teillekin!

   Poista
 2. Kiitos kysymästä, oikein hyvin muistan mitä tapahtui 33 v sitten - poikani syntyi sinä keväänä ja oli toukokuussa hiukan yli 2 kk ikäinen :)

  Ihanaa narsissikevättä teille :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinulla oli silloin ihana kevät, toukokuussa oli lämmintä ja aikaisin tulivat metsämansikatkin silloin ja sireenit kukkivat!

   Kiitos Marietta!

   Poista
 3. Ihanan valoisa viesti Kivipellosta, hyvää viikonvaihdetta!

  VastaaPoista
 4. Ihanaa viikonloppua sinne narsissimeren keskelle!

  VastaaPoista
 5. Lämpimät onnittelut teille yhteisen taipaleen vuosipäivän johdosta. Uskomattoman upeaa narsissiloistoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Cheri! Aamulla töihin ajellessamme muistelimme tapaamistamme, mieleen tulivat niin vehreät puut, heräävä luonto, mansikan kukat, lämmin tuuli, meren aallot!

   Nyt on niin ihana narskuaika, tosin taantunut tai talven viottama kukinta narskuilla, odottelin uhkeampaa kukintaa kyllä!

   Poista
 6. Teiltä löytyy todella upeaa narsissiloisto, toisin on monessa muussa puutarhassa. Onnea teille nyt merkkipäivänä ja edelleen tuleviin vuosiin....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Molley!

   Talvi vei mennessään aika paljon narskuja, onneksi ei kaikkia kuitenkaan!

   Poista
 7. Onnea teille yhteisen pitkän taipaleenne johdosta!! ❤️
  Onpa teillä upeaa narsissiloistoa kerrassaan! Tuo leppälintu on niin kaunis, en olisi tunnnistanut. Sadetta toivottaisiin täälläkin, alkaa olla aika kuivaa pihalla.
  Ihanaa viikonloppua teille sinne Kivipeltoon!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ps. Meille syntyi 33 vuotta sitten maaliskuussa esikoistytär, ja yhteiseloa oli kertynyt vuoden verran, nyt siis 34 v.

   Poista
  2. Kiitos Tuulikki ja onnea myös Teille!

   Leppälintua en ennen ole meillä nähnytkään ja lintukirjan sekä netin avustuksella sen tunnistimme, jälleen siis keittiöbongausta :D Meillä alkoi sade eilen kahden aikaan ja jatkuu, harmi, olin kasvimaalla täysi draivi päällä, sain kyllä kylvettyä mitä ajattelinkin, mutta onneksi sataa, oli niin kuivaa ja siitepölyä alkoi olla joka paikassa. Kuistilla on mukava istua, kuunnella sateen ropinaa, linnun laulua ja haistella ihanaa sateen raikastamaa ilmaa!

   Poista
 8. Moi. Iso onnen toivotus teille molemmille vuosipäivän kunniaksi. Kauniita kukkia. Leppälintu on myös saapunut meidän pihapiiriin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Matti Juhani!

   Leppälintua meillä ei ennen ole ollutkaan ja ihastuimme heti sen kauneuteen ja olimme iloisia uudesta tulokkaasta!

   Poista
 9. Paljon onnea merkkipäivän johdosta! Onpa monenlaisia narsisseja, kauniita!
  Narsissia näyttää täälläkin pukkaavan penkistä, kukkia ei vielä ole.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Gitta!

   Meillä oli narsisseja paljon enemmänkin, mutta talvi vei mennessään aika paljon kuitenkin, no syksyllä laitan jälleen uusia sipuleita. Toivottavasti narsissisi kukkivat yltäkylläisesti :D

   Poista
 10. Onnea <3 Ihanasti teillä narsisseja pukkaa ja niin paljon erilaisia! Taidanpa syksyllä haalia vähän narskuja lisää =)Sadetta harvoin odotan, nyt jopa toivon. Meillä on tosi kuivaa ja siitepölyä on ilmassa runsaasti. Leppälintu on kaunis lintu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kurjenkello!

   Tykkään narsisseista kovin, onneksi ne eivät kelpaa myyrille :D niitäkin meillä riittää, vaikka pojat ovat hyviä metsästäjiä. Narskuja laitan syksyllä myös lisää, talvi vei mennessään niin paljon!

   Sade alkoi eilen kahden maissa, olin kasvimaalla touhuamassa, vähän harmittelin, sain tehtyä mitä olin suunnitellutkin mutta työn touhussa ajatus lensi ja himo kasvoi, oli pakko lopettaa kun melkein kastuin :D Kuivaa on ollut ja siitepölypilvet tupsahtelevat puista. Onneksi siis sataa, se tekee hyvää ja ilma raikastuu, toivottavasti taivaassa vesihana ei jäisi auki kovin pitkäksi aikaa!

   Poista
 11. Oi,teillä oli ilmeiseti hääpäivä. Onnea ja kaikkea hyvää jatkossakin edelleen. Meillä tulee ensi kesänä 44v. Kyllä sulla on komeaakin komeammat narsissit!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ollut hääpäivä, tapasimme 33 v sitten 13.5. ja se sattui olemaan vielä perjantai. Kiitos Intsu, yhteinen matkamme on ollut onnellinen ja matka jatkuu samoissa merkeissä! Oi, 44 v on pitkä aika, onnea Teillekin!

   Narsissit ovat niin ihania ja laitan uusia sipuleita joka vuosi!

   Poista
 12. Voi miten ihana tarina - ja ihana rakkaus!

  VastaaPoista
 13. Paljon onnea! Rakkaus vain paranee vuosien myötä. Minä tapasin mieheni 19-vuotta sitten, joten perässä tullaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Ninni! Totta, rakkaus paranee ja syvenee! Ihania rakkausvuosia Teillekin!

   Poista
 14. Onnea vuosipäivän johdosta! Teillä on yhteisiä vuosia yhtä paljon kuin minulla ikää :)
  Upeita narsisseja, ihailen kovasti kuviasi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Piparminttu! Jäin oikein miettimään tuota 33 vuotta, tosiaan olet vielä niin nuori, vaikka meidän yhteinen taipaleemme onkin kestänyt jo aika kauan :D

   Narsissit ovat niin ihania! Olen hiljalleen alkanut hankkimaan pikkunarsisseja, niidenkin valikoima on aika suuri ja ovat niin söpösiä!

   Poista
 15. Paaaaaaaljon onnea teidän yhteiselle taipaleelle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Amalia! Onnea on paljon ollut ja onnea aina tarvitaan!

   Poista
 16. Onnittelut ja onnen hetkiä tulevillekin vuosille yhdessä! Ihan suu auki katsoin tuota sinun narsissimäärääsi. Meillä mökillä on narsissien osalta käynyt suurkato, yksittäisi putkahtelee näkyville, ja osassa niistäkin on kukissa epämuodostumia. Taitaa olla syksyllä narsissisipulien tarvetta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Intianminttu!

   Narsisseja jäi aika paljon vaikka talvi teki tuhojaankin melkoisen määrän. Routa meni niin syvään ja oli märkää, vaikka kaikki narskupenkkini ovat sellaisia, ettei vesi niissä seiso. Harmi että teillä kävi kato narsissien kanssa! Syksyllä narskuja laitetaan lisää meilläkin!

   Poista
 17. Ihana postaus. Olen yrittänyt bongata leppälintua sen kauniin väripuvun vuoksi. Oletkin saanut napattua upea kuvan siitä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Mari!

   Keittiöbongaus jatkuu, ihan tuossa pihan omenapuussa leppälintu rouvineen käy useamman kerran päivässä. Uusi tulokas meidän pihalla.

   Poista
 18. Rakkaus on tärkeintä elämässä. Onnea ja iloa teille molemmille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, sitä ilman elämä olisi aika surullista! Kiitos Nettimartta!

   Poista
 19. Onneksi olkoon molemmille. Kuvat ovat upeita. Leppälintu on sit niin ihana.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sami!

   Keittiöbongaukseni jatkuu ja tuo kiinanruusu on aika hyvä puska olla passissa kameran kanssa :D Leppälintu on uusi tulokas meidän pihalla, siitä olemme kovin iloisia!

   Poista
 20. Ihania narsisseja. Niistä tykkään minäkin ja eivät kelpaa edes myyrä-kelvottomalle. Samainen tyyppi nimittäin verotti kukkapenkistä melkoisen määrän pakkasten lisäksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Vekki, teillä siis on myös myyränroikale tekemässä tuhoa! Harmi! Pakkasen tuhoissa olisi ollut jo riittävästi harmin aihetta! Onneksi narsissit eivät niille kelpaa.

   Poista

Mukavaa kun vierailit sivuillani ja kiitos kommentistasi!