Kivipellon Saila

lauantai 21. helmikuuta 2015

Hyvän mielen haaste

 

Kosotäti laittoi minulle  haasteen.

Haasteessa säännöissä sanotaan:


- Kirjoita blogiteksti, jossa kerrot haasteen säännöt ja haastat mukaan valitsemasi bloggaajat (päätät itse määrän). Jos haluat, ylläolevaa kuvaa saa vapaasti käyttää postauksessa!

- Kun haastamasi bloggaaja lähtee mukaan ja julkaisee haastepostauksen blogissaan, laita ilahdutusasia vireille. Voit ilahduttaa bloggaajakaveria sinulle sopivimmalla tavalla esimerkiksi postittamalla hänelle kortin, kirjeen, pienen herkun tai jotain omatekemää. Ilahduttaa voit myös vaikkapa kommenttien tai sähköpostin välityksellä!
- Voit tottakai ilahduttaa myös haasteessa jo mukana olevaa bloggaajakaveria, mutta silloin haastetun ei tarvitse enää itse haastaa uusia kirjoittajia.
  
Olen aika nuori bloggausiältäni, mutta olen seurannut blogeja jo kauan ennen kuin itse tulin blogistaniaan, kaikkea kivaa on löytynyt ja paljon hyvää mieltä!


Haluan haastaa hyvänmielen haasteeseen:

Suvikummun Marjan 
Marjan blogia seuratessa tulee aina hyvä mieli. Voi miten ihania juttuja blogissa on: käsitöitä, pihajuttuja, kukkia, kasveja, herkkuja, sisustusta ja vaikka mitä! Marjalla on kaikkeen lämmin lähestymistapa!


Vanhan Rouvan
Vanhan Rouvan blogissa eletään elämää, ihania keksintöjä monesta asiasta, mitä muut heittäisivät jo pois, herkkuja herkkujen lisäksi, ihania luontokuvia, taitavia käsitöitä, lämminhenkisiä kertomuksia elämästä. Hyvä mieli tulee myös täällä joka kerta!

10 kommenttia:

 1. Hienoa kun jatkat haastetta, laitappa miulle nyt ositteesi sähköpostiini kososka2@hotmail.com ni laitan siulle postia. Joudut varttumaan sitä maaliskuun alkuun, mutta tulossa on.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, laitan sinulle sähköpostia. Hyvänmielen haasteita on ilo jatkaa! Oikein mukavaa viikonloppua Sinulle!

   Poista
 2. Kiitos Saila! Kiva haaste, mielelläni jatkan sitä. Nyt pitääkin alkaa miettimään haastettavia :)

  VastaaPoista
 3. No olipas sulla perustelut, höh! Ja mää justiinsa tänä aamuna pääsin kiukuttelemasta, ettei mua tarvii kukkaan ja mittään en ossaa, ihan turha kampe koko akka ;) Taidan mennä uudestaan kattoon peiliin, josko sieltä ois jo se ärripurri lähteny livohkaan ja hieman sulohenkisempi otus ilmestyny tilalle ;) KIITOS ihanista sanoistasi, tulivat tarpeeseen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Naisilla on joskus sellaisia aamuja ja jopa päiviäkin ettei kannattaisi sängystä noustakaan, tosin harvoin! Et sinä ole ollenkaan turha, niin paljon kaikkea hyvää mieltä minulle ja muille olet jakanut ja lisää varmaan seuraa!

   Poista
 4. Kiva haaste ja erinomaiset perustelut. Täällä blgistaniassa tosiaan tulee hyvälle mielelle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minustakin tämä haaste on erityisen kiva! Kaikkea kivaa minäkin olen löytänyt ja saanut blogistaniassa.

   Poista
 5. Kiva haaste ja hyvät perustelut!

  VastaaPoista

Mukavaa kun vierailit sivuillani ja kiitos kommentistasi!