Kivipellon Saila

lauantai 6. joulukuuta 2014

Hyvää Itsenäisyyspäivää!

Iloinen asia meille kaikille, että saamme elää omassa maassa, rauhassa! 

Olen niin ylpeä, että isäni ja pappani olivat itsenäisyyttä meille pelastamassa, vaikka se raskaan veron vaatikin pieneltä maaltamme.Hyvää itsenäisyyspäivää!

12 kommenttia:

 1. Rauhallista itsenäisyyspäivää!

  VastaaPoista
 2. Hyvää Itsenäisyypäivää myös sinulle:)

  VastaaPoista
 3. Hyvää itsenäisyyspäivää <3

  VastaaPoista
 4. Löysin toisen blogin kautta vierailulle. Rauhallista itsenäisyyspäivää. Meilläkin on kovasti muisteltu menneitä ja oltu kiitollisia itsenäisestä Suomesta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervetuloa blogiini! Itsenäisyys on minulle ollut aina tärkeä asia, isä ja pappa eivät kovin niitä sota-ajoista koskaan puhuneet, mutta aina olimme ja olemme edelleen itsenäisyydestämme hyvin iloisia vallankin kun maailmalla myrskyää.Hyvää Itsenäisyyspäivää myös Sinulle!

   Poista
 5. Kiitos! Hyvää Itsenäisyyspäivää myös Sinulle!

  VastaaPoista
 6. Hyvää itsenäisyyden jälkeistä päivää! ;-) Kiva, että perustit blogin, nyt alan tutustua siihen. Onnea uudelle blogille, vaikka tuosta arkistosta heti huomaankin, että perustit tämän jo marraskuussa. Miten olinkin missannut koko homman.

  VastaaPoista
 7. Kiitos ja tervetuloa blogiini! Tässä vielä kovin harjoittelen ja olenkin jo jotakin juttuja oppinut esimerkiksi saan kuvat kamerasta tikulle jo itse...en siis ole ihan kalkkis vielä :) Tämä on niin mukavaa puuhaa!

  VastaaPoista

Mukavaa kun vierailit sivuillani ja kiitos kommentistasi!