lauantai 31. tammikuuta 2015

Viikko hurahti!

Jälleen on lauantai, päivät kulkevat niin nopeaan, että juuri kun on ollut maanantai niin sitten on jo keskiviikko...perjantai...lauantai...


 No, yllätys yllätys, leivoin taas, mutta vain vähän. Tein vain ohrarieskaa, laitan hautumaan vielä uuniin ruokaa kylläkin, kunhan uunin kuumuus tasaantuu.
Tänään täytyy varmaan tehdä syventävä silmäys kotiin ja katsoa mitkä paikat huutavat apua. Luntakin luvattiin, joten lumikolan kanssa varmaan tavataan tänäänkin.

Täytyy kertoa ... no hauska ja hauska...mutta itse ilahduin ja isäntä taas pyöritteli silmiään ihmeissään. Kävin työpaikan kenkäesittelyssä, uudet työkengät ovat olleet hankintalistan ykkösenä jo hyvän tovin. Koska jalkani ovat sellaiset superkorkeaholviset, niin on tosi vaikea löytää kauniita työkenkiä. Ostin siis rumat, ne ainoat. Mutta puutarhaihmisen sielua lämmitti, Birkenstockin puutarhakengät, jotka myös olivat korkealla holvituella, ne oli pakko saada ja hain ne eilen postista. Mitäs tykkäätte? Jotenkin tässä kohden keltainen iski takaapäin, vaikka en olekaan keltaisen ystävä! Näillä kierrellään kukkia katselemassa ja vanhoilla vihreillä  (rumat nekin mutta hyvät pihahommissa) mennään pihahommiin ja kanalaan. Olenko siis turhamainen...?
Toivotaan että saamme edes muutaman auringonsäteen viikonloppuna!

24 kommenttia:

  1. Nuo kengäthän on kuin pienet auringot! :) Onneksi on taas viikonloppua <3 KIvaa lauantaita, lumihommat kutsuu täälläkin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Onneksi on, vähän taukoa tiiviiseen työtahtiin. Kivaa lauantaita Sinullekin!

      Poista
  2. Oi mitkä ihanuudet nuo kengät, nuillahan kulkukin sujuu kuin tanssi.
    Iloista viikonloppua.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niissä jokin vain iski, vaikka ovatkin keltaiset :) Iloa ja aurinkoa viikonloppuusi myös!

      Poista
  3. Oikein pirtsakat puutarhankatselukengät :)

    VastaaPoista
  4. Nainen saa aina olla pikkuisen turhamainen :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen kyllä samaa mieltä kanssasi, aika harvoin tälläisiä yllätysostoksia teen!

      Poista
  5. Kauniit puutarhakengät. Ja niistä on sekin hyöty, että löytyvät vihreyden keskeltä helposti. Omani ovat vihreät ja joskus tulee potkaistua ne kesken hommia numikolle. Eivät ihan heti löydy.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Olet oikeassa, vihreitä kenkiäni olen joskus hakenut, viimein jonkin puskan luota löytänytkin, kesällä maan ollessa pehmeä ja lämmin on niin ihana heittäytyä paljasjalkaiseksi.

      Poista
  6. Joka naisella pitää tietenkin olla kauniit puutarhankatselukengät!
    Meilläkin on taas Ruusan kanssa tiedossa lumitöitä. Mennään virallisesti valvomaan kun mies kolaa.
    Sen jälkeen pitää vielä tänään tehdä porkkanapiirakka. Lupasin huomiseksi yhteen tilaisuuteen tehdä, vaikka en oo ikinä ennen tehnyt.....
    Mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lunta tännekin tuli ja tyttären kanssa puoliksi tehtiin lumityöt lauantaina, eilen lumikolatreffeille osallistui isäntäkin. Voi mitä ihanuuksia leivot!

      Poista
  7. kauniit ja piristävät puutarhakengät!

    VastaaPoista
  8. nam noita leipomuksiasi. <3 Ja kengät on jetsulleen ihanat, väriä ja iloa elämässä pitääkin olla. <3 Ja vielä mukavat, täydellistä.. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! siitä olen iloinen että sain niihin vielä oikeanlaisen holvituenkin joten kukkia kelpaa katsella ne jalassa. Värinkaipuu vain lisääntyy kevään edetessä.

      Poista
  9. Tosi kauniit. Nyt sitten vaan yhtä aurinkoista puutarhahattua hankkimaan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Olkihattu, sellainen heinähattu minulla jo onkin ja se on helteellä ja sateella tosi hyvä, pieni helle/sateenvarjo.

      Poista
  10. Vautsi noita popoja! Kyllä taitaa katit olla kateellisia - ja vähän ehkä se mieskin, vaikka silmiään pyöritteleekin ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Katit voivat katsella niitä vähän viiksikarvojaan pitkin, mutta minulla oli tuollaiset oranssit joskus ja iso poika laittoi ne pakkasella jalkaan villasukkien kanssa, no ne halkesivat, mutta tuon kukkakuosin vuoksi saan varmaan pitää niitä vain itse.

      Poista

  11. Olá amiga, vim desejar-lhe um abençoado início de mês
    Amei a cor do sapato!.
    Doce abraço Marie.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Espero que vocês também bênção de um novo começo para o mês, os anjos ! Os sapatos são sapatos jardim felizes!

      Poista
  12. Aivan ihanat kengät, kyllä passaa puutarhassa pörrätä :)))
    Ohrarieskaa voisin maistaa, heti herahti vesi kielelle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ohrarieska on sellaista pikaleipää, kun mitään muuta ei jaksa/ehdi tekemään. Hyvin sanoit, pörräämiseen sopivat kengät, töitä tehdään sitten niillä rumemmilla vihreillä :)

      Poista

Mukavaa kun vierailit sivuillani ja kiitos kommentistasi!