sunnuntai 6. joulukuuta 2015

Kuusi kuvaa kesästä

Ulkona sataa ja tuulee, aika hämärääkin on, nyt on sopiva aika katsella viime kesän kuvia, tähän innosti haaste, jonka sain Betweeniltä, kiitos!

Kuvia tuli otettua aika paljon ja valinta ei ihan kaikkein helpointa olekaan...mutta kiva niitä on katsella ja fiilistellä!


 Sade ja usva sateen jälkeen, kasvien lehdillä kimmeltävät pisarat, kuin timantit. Viime kesänä sadetta saimmekin...ainakin alkukesällä.

 Heinän seivästys kuuluu kesäämme!

 Nämäkin pirpanat syntyivät viime kesänä!

 Ja pionit! Vaikka sade hakkasi kasvustoa, jaksoivat ne kuitenkin kukkia!

Raikulipoika Sulo, nukkumassa basilikapenkissä yöllisten tappeluiden jälkeen. Jos kuka niin Sulo osaa ottaa kesästä kaiken irti! Päikkärit lämpimällä heinäpatjalla kasvihuoneessa houkuttaa!
Voimakkaasti virtaava vesi, Kukkolan koskella. Nautin vedestä suunnattomasti ja ihailen sen voimaa! Kohiseva koski, huima aallokko, uintiretki avomerellä delfiinien kanssa ja alla vettä yli 500 metriä. Pidättelen usein hengitystä touhuillessani...siitä on minulle usein huomautettukin...pitiköhän minusta tulla kala tai mahdollisesti hylje...kuka tietää! Uiminen on ainakin ihanaa!

Hei joko tuli kuusi kuvaa!!

Olisi niitä ollut vielä lisääkin!

No toisella kertaa sitten! Nautiskellaan tästä ihanasta itsenäisyyspäivästä ja lähenevästä Joulusta!

Jos haluat, nappaa tämä mukava haaste itsellesi!


Mukavaa alkavaa viikkoa kaikille!

22 kommenttia:

  1. Ihanat kesämuistot.
    Katsoin muutama päivä sitten dokumentin, jossa todistettiin ihmisen kehittäneen kyvyn sukeltaa jo hyvin varhain, silloin kun asuimme kaikki vielä Afrikassa... ja sen taidon vuoksi olemme ehkä hengissä lajina tänä päivänä. Sinulla on pysynyt yhteys esi-isiin kunnossa ;-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vaikka kesällä satoikin aika paljon, oli se ihana, hyviä työilmoja riitti! Niin, esi-isillä olikin paljon muitakin juttuja joita voisi pitää yllä vieläkin...tuosta sukeltamisesta näin joskus kanssa yhden ohjelman jossa sukellettiin helmiä meren pohjasta. Uskomattoman kauan he pystyivän ilman laitteita sukeltamaan! Kokeilin kerran snorkkelia ja meinasin hukkua eli tuo vapaa sukellus on mun juttu!

      Poista
  2. Ihania kesäkuvia, näin joulukuun myrskyssä sateinenkin kesä alkaa tuntua jo ihan kauniilta ja ainakin valoisalta!
    Voi tuota Suloa, kyllä on kissapojan elämä joskus rankkaa, onneksi on nuo heinäpatjat keksitty!

    Alahan nyt jo pakata, ettei mitään unohdu ;D

    Hyvää Itsenäisyyspäivää!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos!

      Totta puhut, kesän sadetta ei oikein muistakaan enää saati viileyttä. Sulo on kyllä niin hauska kaveri, oikein sellainen pojanjolpero - aina nälkä, nukkumapaikkoja etsii ja mittelee voimiaan naapurin kissojen kanssa.

      Yritän ajatella kovasti mitä tarvitaan, isännän tavarat on jo melkein kaikki pakattu, omiani vielä katselen. Molemmat kamerat latureineen on pakattu. Hain Rajalasta uuden objektiivin että saan maisemia paremmin kuvattua :D ittelleni joululahjaksi vähän jo etukätteen! Kässytarvikkeet...ne on vielä pakkaamatta, laitankin ne samantein!

      Mukavaa alkavaa viikkoa ja myyjäisiä!

      Poista
  3. Mahtavia ja kauniita kesäkuvia!
    Mukavaa alkavaa viikkoa myös sinulle♥

    VastaaPoista
  4. Ihania nämä kesäkuvat. Vain katselemalla pääsee tunnelmaan, aistimaan kesäsateen jälkeisen tuoksun, vasta kaadetun heinän lainkaan unohtamatta lintujen sirkutusta.
    Sulolla on oikeastaan ihan voittajan ote elämään. Pienistä kolhuista huolimatta voi rauhassa pötköttää heinäpatjan pehmeydessä ja lämmössä, kunnes taas on aika mennä valvomaan reviirejä.
    Hyvää itsenäisyyspäivää sinulle Saila!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Between!

      Kuvat on kyllä tosi ihania, ja koskaan niitä ei ota liikaa. Ajattelin juuri noita mainitsemiasi asioita kun kuvat koneelta valitsin, kesäsateella ja juuri kaadetuilla heinillä on niin ihanat tuoksut molemmilla ja se pienten tipujen piipitys jos mamma ei ihan vieressä ole, se on niin mahdottoman voimakasta. Sulo on sellainen raikulipoika, ihana kissa ja kesällä tykkää nukkua kasvihuoneessa, no kukapa ei kun alla on pehmeä heinämatto ja tuuli ei tuiverra tai sade kastele :D

      Poista
  5. Upeat kesäiset kuvat.
    Nuo heinäseipäät on tosi nostalgisia eikä mitään valkeita paaleja pellon reunalla.
    Mukavaa iltaa

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Kosotäti! Nostalgisia ovat ja ne halutaan siksikin laittaa että asumme keskellä meidän pikkukylää ja seipäät ovat sellaisia maisemallisia ja kanalan pehkuksi tietenkin laitetaan. Täällä on toinenkin talo (jossa myös harrastellaan kotieläimiä), jossa heiniä seivästetään.

      Mukavaa iltaa teillekin, pian alkaa linnanjuhlat ja paraatia katselimme juuri,

      Poista
  6. Kiva katsella kesäsiä kuvia tämän jatkuvan tuulen ja vesisateen keskellä :). Kuinka ihania nuo kananpoikaset <3. Jos munakasmunastani sattuisi kuoriutua tuollainen joskus niin kasvattaisin sen lemmikkikanana. Hyvää itsenäisyyspäivää!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kesäkuvien katselu piristää kyllä ihmeesti ja kesän kurjat säät ovat täysin unohtuneet, kesän vihreällä on uskomaton vaikutus!

      Tipuset ovat tosi kivoja ja kanat persoonallisia kavereita, jopa syliin haluaa yksi harmaa neitonen :D

      Hyvää Itsenäisyyspäivää Sinullekin!

      Poista
  7. Kivoja kesäkuvia!
    Hyvää itsenäisyyspäivää sinullekin!

    VastaaPoista
  8. Hienoja kesäisiä kuvia ja hauska basilika-kissa.
    Hyvää itsenäisyyspäivää sinulle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Anteeksi että vastaan nyt vasta...olin hanimuunilla :D Kiitos! Sulo osaa ottaa nautinnot irti kesästä...kaikista vuodenajoista!

      Poista
  9. Valkoiset pionit sopisivat niin hyvin myös tähän joulunaikaan! Ruukkupioneja ei taida olla olemassa...? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi että mikä ihana ajatus, ruukkupionit joulukuulla! Ei niitä kukaan ole muut vielä keksineet kuin Sinä...mutta ihana keksintö!

      Poista
  10. Voi tuota raikulipoikaa, basilikoilla ottaa unet :) Teillä onkin ihka oikea maalaiselämä siellä, kananpoikia ja heinäseipäitä. Minulle on jäänyt ihana muisto mummolasta ekasta täyttämästäni heinäseipäästä. Nyyh, se aika ei enää palaa, haikeaa. Ihanat kesäkuvat teiltä, onko siinä ensimmäisessä kuvassa lamppukin, oikea kesäkeidas.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Me eletään täällä maalla ja kuitenkin lähellä kaupunkia aika maalaismaisesti ja nautiskellen. Samoin Sulo nautiskelee...mahtaako basilika unettaa? Meilläkin maalaiselämä oli hiukan aikaa katkolla mutta jälleen pääsimme ihan maalle muuttamaan, ajomatkaa töihin lähes keskikaupungille (ei siis ruuhka-aikana) on noin puolisen tuntia. Juu, kuvassa on lamppu ison kiven juuressa :D

      Poista
  11. Ihanat kuvat, tulee niin kesän kaipuu...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos...kesään on enää alle puoli vuotta aikaa! Kävin aurinkoa katsomassa ja se lupasi tulla pian takaisin sieltä etelän mailta!

      Poista

Mukavaa kun vierailit sivuillani ja kiitos kommentistasi!