Kivipellon Saila

sunnuntai 29. marraskuuta 2015

Tänään syttyi kynttilä

Aamulla sytytin adventin ajan ensimmäisen kynttilän! Nyt tuulee kovin ja sade pieksee voimalla, mutta hiljaa astelemme Joulua kohden!

Puuhastelin päivällä hiukan pihamaalla, aurinkokin näyttäytyi ja sitten sää muuttui ja vetäytyin sisälle kortteja kirjoittamaan.

Kerrottu valkoinen amaryllys kukkii kauniisti ja vääntää hoikkaa varttaan auringon suuntaan.
Mukavaa ensimmäistä adventtia ja Joulun odotusta!


20 kommenttia:

 1. Kiitos, samoin sinulle mukavaa adventtiaikaa <3
  Todella upea tuo valkoinen amaryllis. Ja niin kaunis sininen hetki yläkuvassa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Valkoinen kerrottu amaryllys on myös minun mielestäni niin kaunis mutta se taipuu auringon kierron mukaan niin etten tiedä miten sitä tukisin! Aamulla kun kynttilän sytytin, ulkona oli niin kaunis sininen hetki!

   Poista
 2. Lämminhenkistä adventinaikaa Sinulle ja ei masennuta ulkona vallitsevasta sateisesta ja niin pimeästä säästä. Valkoinen amaryllis on tosi kaunis ja tuo mielikuvan valkeasta joulusta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Molley! Nautin oikastaan tästä hämärän hyssystä...kesäaika oli valoa täynnä, nyt on hyvä vetäytyä sisälle ja nauttia kaikista sisähommista!

   Valkoisesta ja kerrotusta amarylliksesta tykkään myös kovasti!

   Poista
 3. Koittakaas nyt saada sinne lunta, että päästää fiilikseen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yritetään yritetään...pääsee lumikolan helpolla jos yhtään lunta ei sada! Toisaalta fiilis on tuvan sisällä ja sydämessä vaikka kuinka vettä sataisi ja tuuli ulvoisi ulkona!

   Poista
 4. Oih,miten hurmaavan kaunis amaryllis. Minusta amaryllis onkin joulukukkien atelia. Tuossa edellä aivan valtavan ihania kortteja ja mahtavan paljon. Aikamoinen tehdas ollutkin käynnissä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen samaa mieltä ja tuolla valkoisellakin kukalla on paikkansa punaisten jouluisten amaryllisten keskellä! Meillä tosiaan innostuttiin kortteja tekemään ja vähän tekniikoitakin vaihdettiin! Korttien teko on mukavaa puuhaa!!

   Poista
 5. Levollista adeventin aikaa sinne Kivipeltoonkin ♥
  Valkoinen amaryllis on niin kaunis, minullakin ensimmäinen on juuri kauneimmillaan.
  Onpa sinulla ollut korttipaja siellä, niin kauniita kortteja!
  Minun täytyykin varmaan tilata siltä teidän kuopukselta korttikurssi. Koskaan joulua ennen en ehdi itse tehdä kortteja, mutta aina aina joulun jälkeen tammikuussa tulee ihan tyhjä olo, poks! mitäs nyt kun ei ole mitään tekemistä!? Pari edellistä tammikuuta meni niiden polvileikkausten kanssa, mutta jos nyt ensi tammikuussa aloittaisi joulukorttien askartelun......

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Marja!

   Valkoinen amaryllys sopii hyvin joulun aikaan punaisten rinnalla ja tuosta kerrotusta tykkään kovin! Mulla on vielä yksi heitteillä ollut vanha, sen kukan väriä en muistakaan, se vietti kesän ulkona ja syksyn navetassa ja kai rääkkäsin sitä tarpeeksi että alkoi kukkimaan!

   Kortteja syntyi, kuopus teki hyvän aloituksen ja malleja, siitä oli helppo jatkaa! Tammikuussa tulee todella vähän tyhjä olo ja silloin olisi hyvä aika korttejakin tehdä kun ei vielä pääse kuin pläräämään siemenluetteloita ja tilailemaankin hiukan. Kuopus voisi korttikurssista innostua, ainakin hänella riittää ideoita kortteihin kovasti ja korttiaskartelu on mukavaa puuhaa!

   Kevätkin alkaa pian...22 aamua!

   Poista
 6. Onneksi sisällä on lämmintä jouluntunnelmaa, vaikka ulkona olisi kuinka kurja sää. Toi valkoinen amaryllis on ihan mun lemppari.
  Tunnelmallista joulunodotusta Kivipeltoon! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!

   Nyt on ollut kyllä melkoisia säärintamia...eilen kävi niin mahdoton tuuli ja satoi, aamulla tuli räntää. Onneksi sisällä on tunnelmaa ja ikkunoihin hakkaava sade ja vinkuva tuuli ei sitä häiritse! Valkoinen amaryllys on kyllä kaunis!

   Poista
 7. Rauhaisaa joulun odotusta! :) Tuo amaryllis on upea, noin puhtaan valkoinen. Jos tuollaisen jossain näen, niin ostan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tuo puhtaan valkoinen ja kerrottu on kyllä kaunis! Toivottavasti löydät valkoisen amaryllyksen! Siitä on melkein tullut itsenäisyyspäivän kukkakin!

   Poista
 8. Joulun odotus on nyt virallisesti avattu.
  Onpa kaunis amaryllis. Tuollainen valkoinen ja mielellään kerrottu on minullakin toiveissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joulun odotus on todella virallisesti avattu ja olen kaikissa joulutouhuissani hyvin aikataulussa...hoppua tuskin tulee :D

   Valkoinen kerrottu amaryllys on kyllä ihana!

   Poista
 9. Miten upea amaryllis! Ei oikein tunnu joululta, kun sataa vettä aamusta iltaan, illasta aamuun ja kura lentää. Jouluvalot ulkona näyttävät ihan hassuilta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kukka on nyt niin ihanan avoin ja valkoinen! Ulkona ei ole oikein joulun tuntua, mutta ajattelin että onneksi sisällä on hiljalleen kun kynttilöitä sytytellään ja tontut hiippailevat sohville istumaan ja joulukkia laitan lisää :)

   Poista

Mukavaa kun vierailit sivuillani ja kiitos kommentistasi!